AGRICULTURA

L’agricultura porta un règim especial tant en fiscal com en el tema laboral .En aquest sector són imprescindibles les subvencions, però per a obtenir-les fa falta que es tinguin en compte altres conceptes, com per exemple la fiscalitat, la PAC, que s’ha de planificat amb temps.

Per això comptem amb personal altament qualificat i amb experiència en el sector per a donar-vos un assessorament global i atendre les necessitats de cada client.

Serveis:

  • Assessoria fiscal i comptable: estudi, assessorament i planificació de tipus empresarial i del regim fiscal els meus favorable. Estudis periòdics de la situació econòmica-fiscal. Realització de tots els models obligatoris.
  • Assessoria Laboral: alta en règims especials de l’Agricultura. Liquidació d’assegurances socials, TCs1/2, contractació, permisos de treball d’estrangers…
  • Subvencions agràries: assessorament i tramitació de les diferents subvencions: PAC, subvenció del gasoil…

A PIME SANT PERE realitzem els seus tràmits relacionats amb els seus vehicles agrícoles, el nostre objectiu ha estat agilitar tots els seus tràmits administratius que permetrà disposar dels meus temps per a realitzar el que realment importa, el seu negoci.

Llest per a parlar